Maxinge belysning

Om Maxinge

 
Innanför Maxinge Centers portar döljer sig ett helt nytt koncept: Vi samlar det bästa inom mode, design, beklädnad, sport & fritid, hem & interiör, leksaker & babyprodukter, produkter för hemmafixaren, hälsokost samt produkter för hund och katt under ett och samma tak.

Därefter fyller vi på med dagligvaror, livsmedel, delikatesser för gourmeten, ett flertal kafé- och restaurangkoncept som mättar både kropp och själ, avslappnande miljöer värdiga viktiga beslut och ett antal experter, generösa med varma idéer och kalla fakta.

Över det hela strös till slut återkommande evenemang som inspirerar dig som besökare. Återkommande besök kommer alltid att löna sig.
 

Välkommen till inspirationens nya hem. Det står Maxinge på dörren!

Ett rikt utbud av produkter med de absolut ledande varumärkena. Allt under samma tak, i en omfattning unik för Åland. En miljö som andas inspiration med återkommande evenemang och hjälpsamma experter. Ett center med personal lika kompetent som serviceinriktad. Med generösa öppettider, stor gratis parkering och servicetjänster som gör din shoppingupplevelse och ditt vardagsliv lite enklare.
 

Välkommen till Ålands mest naturliga och inspirerande mötesplats för hela familjen!

Maxinge-konceptet är baserat på dina behov av rationell shopping och en trivsam och inspirerande miljö samt ett väldokumenterat behov av service och brett utbud för att du ska kunna samla dina inköp och spara tid. En kombination av noggrant sammansatt butiksmix med starka varumärken, fokus på inspiration och hög servicegrad ska göra Maxinge Center till ålänningens första alternativ.

Maxinges målgrupp är alla som har ett intresse av rationell och trivsam shopping hos marknadens ledande aktörer, i första hand riktar sig Maxinge Center till unga barnfamiljer mellan 25 och 45 år vars hem växer och ekonomin utvecklas i takt med att familjen och karriären förändras. Självorienterade, självförverkligande och märkesmedvetna, med hemmet som ett sätt att positionera sig.

Här kan du se vad besökarna tycker om Maxinge center – läs recentioner på Google.