Evenemang

Extra julöppet den 22-23 december

Lördagen den 22 och söndagen den 23 december har Maxinge förlängd öppethållning, kl. 10-18, med anledning av julhandeln. Vi vill uppmärksamma alla besökare att parkeringen under denna helg ofta är välbesökt och vi uppmanar alla att hålla låga hastigheter då de letar efter parkeringsplatser. Varmt välkomna till Maxinge för julshoppingen!

Julklappsinslagning på Maxinge

Även i år erbjuds julklappsinslagning på Maxinge för den som handlat sina klappar i köpcentret. Paketinslagningen är kostnadsfri, men man får gärna lämna ett frivilligt bidrag till Ålands Simförening som hjälper till med paketinslagningen. Julklappsinslagningen pågår på det södra entrétorget från och med måndagen den 17 december. Måndag-onsdag kl. 14-20, torsdag-fredag kl. 12-20 och lördag-sändag kl. 10-18. Julafton ingen paketinslagning.

Välgörenhetsgranen 2018

Maxinge Center och Ung Resurs ställer från och med den 10 december fram den uppskattade välgörenhetsjulgranen till förmån för åländska barn och ungdomar. December kan vara en tuff månad i många familjer då barnen har förväntningar och önskningar och pengarna ska räcka till både mat och julklappar. På det här sättet kan vi tillsammans göra julen lite lättare för någon annan. Det är enkelt att hjälpa till - man tar helt enkelt en smällkaramell från granen, läser önskemålet som är skrivet på lappen i smällkaramellen, köper en julklapp i enlighet med önskemålet och lägger tillbaka julklappen (med bifogat klappnummer påklistrad) i säcken! Närmare instruktioner finns invid granen. Smällkaramellerna finns kvar så länge de räcker. Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket - tack för att ni hjälper oss hjälpa!

 

Puneh Orientals julkalender

Just nu finns det många julkalendrar att ta del av! Varje dag har exempelvis Puneh Oriental en lucköppning som ger dig ett fint erbjudande som du kan välja att ta del av. Ta en titt direkt på Puneh Orientals Facebooksida för aktuella erbjudanden!