Rekrytering

 
Maxinge Center strävar alltid efter att våra kunder ska få ett bemötande och en service utöver det vanliga. Våra medarbetares kunnighet, positiva attityd och serviceinställning gör oss unika. Vår attityd och vårt beteende mot kund präglas av öppenhet, engagemang och professionalism – Vi förstår att vi är till för kunden, inte tvärtom!

Intresserad av att jobba vid Ålands mest kompletta handelsplats?
 

Medarbetare till Elnas Skafferi

Delikatessaffären Elnas Skafferi vill fortsätta utveckla sin verksamhet och söker därför två nya medarbetare som kan vara med på en spännande resa framåt. Vi söker dig som älskar att arbeta med goda smaker och har ett genuint intresse för matlagning. Du gillar också att ta hand om dina kunder och tar också det där lilla extra steget för att kunderna ska få vad de behöver.

Vi erbjuder två tjänster där man jobbar vecka/vecka. Den totala arbetstiden per vecka är strax över 40 timmar, fördelat på de olika veckodagarna. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har följande profil:

  • Intresserad av matlagning och råvaror av hög kvalitet
  • God kunskap om lokala leverantörer och deras utbud
  • Vana av att jobba med kundservice
  • Intresse för exponering och försäljning

Låter det här intressant? Hör då av dig med din ansökan (ett personligt brev och cv) som du skickar till e-post elnasskafferi@aland.net. Din ansökan vill vi ha senast fredagen den 27 januari. Eventuella frågor besvaras av Anneli Jansson, telefon 0457 342 7806.

Arbete söker du direkt hos respektive hyresgäst som söker personal eller som intresserar dig. Kontaktuppgifter till samtliga hyresgäster hittar du på sidan Butiker.