Evenemang

Hälsomässa i Maxinge

Under vecka 5 arrangerar Maxinge en temavecka med temat ”Kropp & hälsa”. Onsdagen den 1 februari planerar vi för en mässdag på detta tema och bjuder därför in idrottsföreningar, klubbar, friskvårdsföretag, enskilda friskvårdsaktörer och andra som har något att berätta. Arrangemanget hålls mellan kl. 15 och 18 på eftermiddagen. Det här är ett perfekt tillfälle för föreningar att rekrytera nya medlemmar eller för friskvårdsaktörer att komma i kontakt med potentiella kunder.

Deltagande i mässdagen är kostnadsfritt. Alla utställare ansvarar själva för eventuella bord och stolar samt marknadsföringsmaterial. Även kommersiella aktörer (gym, yogatränare, danslärare, fysioterapeuter etc.) är välkomna, men då för att berätta om sin verksamhet, inte för att sälja produkter. Evenemanget kommer att marknadsföras i annonser, på Maxinges hemsida och Facebooksida. Arrangemanget hålls på Maxinges södra entrétorg, mellan Sparhallen och Koppargrytan.

Frågor och intresseanmälningar skickas till marknad@maxinge.ax senast torsdagen den 27 januari. 

Bokrea i Maxinge

Mariehamns Bokhandel upprepar succén med att erbjuda sin populära bokrea även i Maxinge. Bokrean startar torsdagen den 2 februari och pågår sedan till och med söndagen den 5 februari. Det finns ett brett utbud av intressanta reaböcker både för barn och vuxna. Bokrean hittar ni på södra entrétorget, utanför Sparhallens entré.